Veterinaaria kõrgemal tasemel

Magnetresonantstomograafiat kasutatakse meditsiinipraktikas juba ammu. Kuid üha suuremat rolli hakkab mängima see diagnostiline meetod ka veterinaarmeditsiinis. Selle abil saab lihtsalt ja põhjalikult uurida loomade kesknärvisüsteemi ja teisi kudesid.

Lühikese aja jooksul on see diagnostika liik leidunud laialdast rakendust. Veterinaarias ei kasutata MRT-seadet nagu olete harjunud nägema meditsiiniasutustes. Unikaalne lahendus on välja töötatud just erinevate loomade haiguste diagnoosimiseks. Kõik suured kliinikud Euroopas, aga ka teistes suurriikides, peavad vajalikuks muretseda endale MRT-seadmed.

Ka meie oleme võtnud selle julge ja riskantse otsuse varustada kliinik MRT-seadmega. Soovime, et oleks võimalik diagnoosida ja seejärel määrata õige ravi haigustele, mida on võimatu avastada standartsete seadmete ( röntgen, ultraheli jne) abil. Seega õige varsti saavad meie kliendid veterinaarteenust hoopis kõrgemal tasemel.

Praegu on ruumides käimas ettevalmistustööd. Seadme plaanime paigaldada juba märtsi alguses!

Tahate olla sündmustega kursis? Jälgige meie uudiseid!

Rubriigid: Teated. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Üks kommentaar postitusele Veterinaaria kõrgemal tasemel

 1. DavidIdony kirjutab:

  Hello!
  I want to introduce you an amazing binary options trading alarms provider. I want to send you a link to their fb page,they send the signals for free. No need to open any account, register or deposit money! Check it yourself! They send signals every 15 min 24 hours per day! https://goo.gl/FQmKND

 2. 95Cary kirjutab:

  Hi admin, i must say you have very interesting articles here.

  Your website can go viral. You need initial traffic boost only.

  How to get it? Search for; Mertiso’s tips go viral

 3. FirstMarquis kirjutab:

  I see you don’t monetize your page, don’t waste your traffic,
  you can earn extra bucks every month because you’ve
  got hi quality content. If you want to know how
  to make extra bucks, search for: Boorfe’s tips best adsense alternative

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga